18.000 Ft felett INGYEN házhoz szállítjuk rendelését!

Kérdése van? Ügyfélszolgálat: rendeles.potencianovelok@gmail.com

Blog

Folyamatosan csalt a férjem!

2022.09.29 00:47
Folyamatosan csalt a férjem!

Sziasztok, Nóra vagyok és egy olyan történetet hoztam el Nektek, amiből szeretném, ha tanulna minden olvasó.

Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam meg azt, hogy milyen érzés az, amikor szeretőt tart a férje és rendszeresen megcsalja vele a feleségét. Furán hangozhat, hogy ezt mondom és a düh, valamint a szomorúság kettős érzetével együtt mondom ki, hogy őszintén megértettem a férjem.

14 éve ismerjük egymást és 8 éve vagyunk házasok,

van két gyönyörű gyermekünk, mondhatni mindenünk megvan, amit szerettünk volna a kis életünkben elérni. Nem vagyunk gazdagok, de jól érezzük magunkat.

Sok évig minden klappolt. Mint a legtöbb kapcsolat elején óriási vágy és tűz volt bennünk egymás felé. Aztán ahogy teltek az évek, úgy kezdett ez a láng csökkenni, majd alábbhagyni. Természetes volt, hogy mellettem van, természetes volt, hogy bármikor megkaphatom és fáj kimondani, de picit unalmassá vált az együttlét.

Mindig ugyanaz a forgatókönyv szinte másodpercre pontosan 14 éve. Lelkiismeret furdalással mondom ki, hogy unalmassá vált a kapcsolatunk. A férjem, Zoli egy multinacionális vállalat irodájában dolgozik, ahol több nő kollégája is van. Ezért gyakran jött haza tesztoszteronnal túlfűtve, hogy szeretne magáévá tenni.

Volt idő, amikor rábólintottam, mert tetszett és élveztem, volt idő, amikor csak úgy odalöktem magam neki, mint egy darab húst aztán pedig kifejezetten zavart és frusztrált. Emiatt egyre gyakrabban mondtam neki nemet.

Láttam rajta, hogy ideges és szomorú is egyben.

Az elején még szó nélkül hagyta, aztán később már szóvá tette, hogy egy kapcsolatban nem normális dolog, ha hetekig nincs szex. Természetesen szót-szó követett és nagy vitákká fajult a téma. Az egyik rossz tulajdonságom, hogy nem tudom befogni a számat, amikor kellene.

Azonban sajnos a sok vita nem segített a helyzeten. Sőt, rontott. Végképp nem volt kedvem a szexhez és egyenesen stresszelt a gondolat, hogy nem sokára hazaér a férjem, aki valószínűleg befog próbálkozni, amire én nemet mondok és megint kezdődik elölről az örökös vitánk.

Így is történt. A helyzet egyre rosszabbá vált.

Teljesen elhidegültünk egymástól.

Semmi vágyat nem éreztem arra, hogy lefeküdjek vele. Pedig a férjem. A gyermekeim apja!

Eltelt pár veszekedésekkel teli hónap és azt vettem észre, hogy amikor hazajön,  nem kérdez és nem is mond semmit. Azt gondoltam, talán belefáradt.

Viszont pár hét múlva elkezdett extrém gyanússá válni a dolog és volt egy megérzésem. Tudjátok, a tipikus női megérzés.

„Itt valami nem stimmel” suttogtam magamnak.

Elkezdtem nyomozni és pár nap kutakodás után a telefonjából kiderült, hogy van egy szeretője, akivel rendszeresen találkozik és akivel rendszeresen lefekszik. Ez a nő a kolléganője az irodából.

Amikor ezt megláttam egy világ dőlt össze bennem. Elkezdtem zokogni. Ugyanakkor ráeszméltem arra, hogy már nem is beszéltünk úgy igazán egymással hónapok óta és közel 6 hónapja egymáshoz sem értünk. Először nem értettem a helyzetet. Viszont amikor végig gondoltam. Tökéletesen megértettem és magamat hibáztattam. Elrontottam.

Semmilyen kapcsolatot nem létesítettem a férjemmel fél éve.

Ő pedig alternatívát keresett az ösztönös vágyai kielégítésére. Teljesen érthető.

Nem bírtam ki, azonnal elé álltam és számonkértem. Szomorú hangon annyit mondott, hogy „Sajnálom, Nóri. Mind a ketten hibásak vagyunk. Szeretném, ha ezt megbeszélnénk.” Én szinte sokkot kaptam és kezelhetetlen voltam, de egy 10-15 perc dühöngés és sírógörcs után le tudtam higgadni annyira, hogy meghallgassam őt.

Elmondta, hogy szeret, de számára fontos a szex és hogy a vágyaim fokozására ki kell találni valamit. És azzal folytatta, hogy az egyik barátjától hallotta, hogy vannak vágyfokozó készítmények hölgyeknek, amelyek pontosan ezen a problémán segítenek.

Először annyit mondtam, hogy „Te hülye vagy, Zoli.” és ott hagytam.

Egész este forogtam az ágyamban és arra gondoltam, hogy az eddigi szép kis életünk, most darabokra tört és vége mindennek. Ha nem hozom helyre, akkor elbúcsúzhatunk egymástól.

Ekkor jutottam arra az elhatározásra, hogy kipróbálom a női vágyfokozó készítményeket. Az interneten megtaláltam a potencia-novelok.hu weboldalt, ahol számos nőknek készült terméket találtam. Kattints ide: https://www.potencia-novelok.hu/Noi-vagyfokozok Ezen kívül vannak még más vágyat és szexet fokozó termékek, mint:

Vibrátorok: https://www.potencia-novelok.hu/Vibratorok

Dildók: https://www.potencia-novelok.hu/Dildok

Gésagolyók: https://www.potencia-novelok.hu/Gesagolyok

Anális kényeztetők: https://www.potencia-novelok.hu/Analis-kenyeztetok

Ezekkel minddel fokozhatod a vágyaidat és a szex élményét.

Rendeltem is egy női vágyfokozót és egy vibrátort. Gondoltam ez a jelenlegi helyzetben az egyetlen megoldás, amivel feldobhatom a szexuális életünket és megmenthetem a házasságunkat.

A csomag 2 nap alatt megérkezett és teljesen be voltam zsongva. Vissza akartam hódítani a férjem. Este, amikor elment zuhanyozni Zoli, bevettem egy vágyfokozó tablettát és előkészítettem a vibrátort.

Amikor kijött a zuhanyzóból rávetettem magam, amin teljesen meglepődött és imádta a szituációt. Aztán elővettem a vibrátort is, amivel a csúcsra járattam az aznap esténket.

Csodálatos éjszakánk volt, fantasztikus élvezetekkel.

Azóta folyamatosan használok vágyfokozó készítményeket és vibrátort is. Így Zoli is elégedett és teljesen megszakította a kapcsolatot a szeretőjével, illetve én is sokkal nagyobb vággyal vetem be magam éjszakánként.

Elmondhatom, hogy a potencia-novelok.hu termékei mentették meg a házasságomat és az életemet is egyben.

Köszönöm!
Nóri

Kattints ide és rendelj most Te is: https://www.potencia-novelok.hu/Noi-vagyfokozok